23. Noć knjige (Ipak zajedno)

23. po redu Noć knjige ipak će se održati od 14. do 18. decembra 2020. godine u knjižarama Delfi i Laguna u čak 30 gradova u Srbiji, a i onlajn na sajtovima laguna.rs i delfi.rs, što itekako raduje knjigoljupce. Veliki popusti primenjivaće se kako u knjižarama tako i na sajtu, uz besplatnu dostavu na svim teritoriji Republike Srbije.

Knjižare Defli i Laguna će nam i ove godine obezbediti priliku da po veoma povoljnim cenama kupimo kako knjige domaćih autora, tako i knjige klasične, svetske književnosti. U ponudi su i knjige za mališane, a i razni poklončići. Popusti na Lagunina izdanja za kupovinu jedne knjige biće 25%, za dve 30%, za tri 35% a za četiri i više knjiga 40%, dok će se na knjige drugih izdavača i gift asortiman obračunavati popust od 20%.

Knjiga je ponovo zablistala i ove godine se pokazala kao dobar način da se iskoristi slobodno vreme i da se zaboravi na brige. Laguna i Delfi knjižare su se trudili da nam knjiga uvek bude dostupna, pogotovo tokom proteklih 9 meseci, naravno poštujući sve propisane mere kako bi sačuvali zdravlje svih posetilaca i zaposlenih.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *