26. festival autorskog filma

26. izdanje Festivala autorskog filma (FAF) biće održano u Beogradu od 27. novembra do 4. decembra na tradiconalnim lokacijama. Pored redovnog programa koji će biti održan u bioskopskim dvoranama, zbog trenutne epidemiološke situacije u Srbiji i širom sveta publika će imati mogućnost da neke naslove Festivala pogleda i na onlajn filmskoj platformi mojoff.net. Publika će imati mogućnost da isprati filmove kako novih, mladih autora, tako i autora koji su već prisutni na filmskoj sceni.

Program se sastoji iz nekoliko delova među kojima se najviše izdvajaju: takmičarska selekcija koja će prikazati do 12 filmova koji će se boriti za nagradu koja nosi ime ,,Aleksandar Saša Petrović“; selekcija ,,Hrabri Balkan“ koja ima za cilj da prikaže talente mladih autora sa teritorije bivše Jugoslavije i šireg regiona; selekcija ,,Bande a part“ koja prikazuje filmove koji su nesvakidašnji, neobični, netipični.

FAF će biti održan na tradicionalnim lokacijama, a to su: Kombank dvorana, Dvorana Kulturnog centra Beograda, Dom omladine Beograda, Centar za kulturu ,,Vlada Divljan“. biskop ,,Fontana“, Art bioskop-Kolarčeva zadužbina, Bioskop Dragan Nikolić-UK Stari grad, Kinoteka-Kosovska, Kinoteka-Uzun Mirkova.

Više detalja o programu možete pronaći na sajtu festivala https://faf.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *