Dragi svi, moram da vas zamolim za par minuta pažnje – Aleksandar Jovčić

Dragi svi, moram da vas zamolim za par minuta pažnje;

Oni koji su pratili, znaju da sam sa starom, nemoćnom majkom izbačen iz stana na ulicu u martu prošle godine posle skandaloznog sudsko/izvršnog postupka o kome su pisali i mediji. Od tada smo uspevali da se nekako snađemo najmom stana ali avaj!

Kao freelancer trenutno nemam posla a mama prima samo 1/3 penzije jer joj odbijaju za troškove izvršenja 9.650 evra!? Tako smo upali u neprijatan dug od dve stanarine i vlasnik preti da će nas izbaciti na ulicu ukoliko to ne platimo odmah. Ja bih se još nekako i snašao ali mama ima 81 godinu i veoma je vezana za mene. Familija se pravi da nas ne poznaje, ljudi za koje sam mislio da su prijatelji isto tako, nikakve pomoći niotkuda. Može li neko da pomogne? Vredan sam radnik – video animacija i montaža, dizajn, DTP, multimedija… Odradio bih vam višestruko svaki cent.

Molim ljude koji još imaju srca da pomognu da se već u sredu ne nađemo na ulici sa stvarima. Ako imate neki predlog, spreman sam na razgovor i dogovor, ugovor, šta god. U Srbiji pravde nema ali se nadamo da još uvek ima trunke solidarnosti i empatije.

Molim da podelite ovo! Hvala vam.

Aleksandar Jovčić
Uredništvo portala nigdine moli sve ljude koji su voljni i u mogućnosti da pomognu, da se jave aleksandru na mejl: lasermanalex@gmail.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *