Ivan Bosiljčić – Naše veče

Popularni glumac Ivan Bosiljčić izvešće muzičku predstavu „Naše veče“ u Kombank dvorani, u nedelju, 14. februara 2021. u 19:00 časova.

Prvi put će u jednoj od najpopularnijih beogradskih dvorana, na Dan zaljubljenih, interpretirati poeziju književnih velikana: Sergeja Jesenjina, Konstantina Simonova, Bulata Okudžave, Šarla Bodlera, Milana Rakića, a sve uz pratnju muzike koja suptilinim tonovima parira snazi „poetske ostavštine“ svetski priznatih umetnika.

Umetničko veče u Velikoj sali kultnog prostora, već uvelikoj poznatoj po izvođenjima ovog tipa, doneće uzbuđenje dramske predstave i vrhunski muzički događaj, poseban i retko viđen na našim prostorima.

Publika je burnim emotivnim reakcijama dočekivala Bosiljčićeve nastupe kako u velikim koncertnim dvoranama, tako i na teatarskim scenama Beograda, Novog Sada, Skoplja, Podgorice, kao i u gotovo svim gradovima Srbije i regiona. Muzičke večeri pozdravljala je publika i na turnejama u Austriji, Švajcarskoj, Norveškoj, Švedskoj, Kanadi i na Islandu.

Ivan Bosiljčić duže od decenije, pored bogate televizijske, filmske i pozorišne karijere, sa velikim uspehom predstavlja svoje autorske projekte ljubiteljima poezije i muzike.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *