Jestivi buketi

Oko nas su sestre Ksenija Pevčević i Darija Pevčević, rodom iz Valjeva. One su sestre koje imaju neobičan hobi tako što svoju kreativnost kombinuju sa zdravim načinom ishrane – one prave jestive bukete. Ksenija je po zanimanju master ekonomista i trenutno radi u privatnoj firmi, a Darija je profesor psihogije u srednjoj ekonomskoj školi.

Ksenija i Darija su oduvek volele originalne i nesvakidašnje poklone, i uvek su se oduševljavale svemu novom što se pojavi. Posebno vole cveće i bukete, ali želele su da predstave nešto novo, što u gradu Valjevu do tada još nije bilo u ponudi. Zajedničkim snagama su, korak po korak, osmislile svaki buket.

Njihova kreativnost potiče još iz ranog detinjstva zahvajujući njihovim roditejima i odrastanju uz kreativne igre i crteže, kao male su smišljale dekoracije za sobu, ukrase za jelku itd.
Inspiracija je nešto što Kseniji i Dariji dolazi u trenutku. Za sestre je pravljenje voćnih buketa pravi kreativni proces, uklapanje boja, oblika, različitog voća, dodavanje kontrasta. Bukete prave od svežeg sezonskog voća, u kombinaciji sa cvećem, zelenilom ili čokoladicama. Pravi mali kreativni haos koji za rezultat ima divan buket koji će sa sigurnošću nekom izmamiti osmeh na lice, a pritom je jestiv i ono što je najvažnije pun vitamina! Počele su ovaj posao iz hobija ali imaju u planu da u narednom periodu to podignu na viši nivo.

Jestivi buketi su pravi spoj lepog, korisnog i ukusnog!

Ksenijine i Darijne bukete možete pogledati i poručiti bukete pune zdravlja na instagram nalogu: https://www.instagram.com/jestivi_buketi_valjevo/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *