Konkurs za Aniku pomaže i Minji

Književni konkurs za Aniku raspisan je 19. novembra. Potrebno je poslati pesmu (najviše dve) zajedno sa biografijom, kontakt podacima i uplatnicom kotizacije na račun za lečenje devojčice Anike Manić (Fondacija Budi human, br. računa 160-6000000732571-65) na imejl adresu konkurszaaniku@gmail.com. Kotizacija je 500 dinara. Tema za pesme je slobodna, a pobednik konkursa dobija novčanu nagradu, diplomu i knjige. Nakon proglašenja pobednika biće objavljen elektronski zbornik sa svim pesmama pristiglim na konkurs.

Rok za slanje pesama je prvobitno bio 1. decembar. Međutim, pošto se javilo već nekoliko pesnika koji bi voleli da učestvuju na konkursu, ali su kasno videli do kada je konkurs raspisan i nisu mogli da pošalju uplatnicu pre isteka roka, rešeno je da se produži rok za slanje radova do 7. decembra.

Ipak, uz veliko interesovanje i humanost novac za Aniku je sakupljen 3. decembra! Te se mole svi koji ubuduće budu slali svoje pesme da kotizaciju od 500 dinara (ako već nisu uplatili) šalju na račun malene Minje Matić iz Kragujevca (Fondacija Budi human, br. računa: 160-6000000732401-90). Kao i Aniki, i Minji je naša pomoć preko potrebna!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *