Pričoplet – novi dečiji brend

Oblak Vedrić, autor serije priča za decu svoju šansu za izdavanje knjiga našao je kod izdavača Anoa doo iz Beograda. Nesvakidašnja ideja krenula je sa realizacijom preko web portala www.pricoplet.com koji je namenjen za roditelje i sve one koji pokazuju interesovanje za vaspitanje dece, kao i za probleme koji tokom istog mogu proisteći. Zatim su na red došle knjige priča za decu, Pričoplet Prvi i Pričoplet Drugi.

Knjige su bogate ilustracijama a njihova posebnost se ogleda u tome što je ostavljen prostor da deca sama dopričaju svoje priče. Takođe, kroz knjige se provlače ustaljeni likovi, do detalja opisani i ilustrovani tako da deci, kroz naredne Pričoplet knjige budu poznati junaci koji prolaze kroz različite dogodovštine.

Sve ovo bi bila obična priča o knjigama za decu, da se likovi iz Pričoplet knjiga nisu obreli i na Pričoplet kartama za decu. Pričoplet karte su posebno diznajnirane za Pričoplet igre kartama i zaokružuju priču kod koje se ostavlja mesta za interakciju dece sa samim predmetom igre. Pričoplet karte imaju svoja pravila igre, ali, osmišljene su tako da ostavljaju bezbroj mogućnosti za kreiranje novih igara po sopstvenim pravilima.

Pričoplet knjige i Pričoplet karte možete poručiti putem sajta www.pricoplet.com ili u Nigdine web prodavnici, na sajtovima NonStopShop i Shoppster, kao i preko aplikacije glook.me

Uživajte u Pričopletu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *