Složna braća – Raspisan konkurs za najbolje obrade čuvene numere iz kultne serije “Složna braća”

ETM Produkcija raspisala je konkurs za odabir 12 najboljih i najkreativnijih obrada naslovne numere kultne serije „Složna braća“ koje će postati buduće odjavne špice i novi soundtrack koji će obeležiti novu sezonu istoimene serije, čije je snimanje počelo 15. maja u studiju u Šimanovcima.

Konkurs je otvoren i snimke je potrebno poslati najkasnije do 15. juna. Poziv je upućen svim afirmisanim i neafirmisanim bendovima, autorima, cover muzičarima i solistima, mladim i talentovanim umetnicima širom regiona koji će dobiti priliku da se njihova obrada ove numere nađe u novoj sezoni TV serije koja nosi naziv „Složna Braća – The Nekst Đeneration“.

Odabrani izvođači imaće mogućnost da svoju obradu snime u profesionalnom  muzičkom studiju i da snime video spot na originalnom setu serije, uz druženje sa filmskom ekipom i glumcima.

Žiri koji ce odlučivati o pobednicima, sastavljen je od naših proslavljenih muzičara Dr Neleta Karajlića, Bojana Ivkovića i Nevene Filipović.

Potrebno je da učesnici konkursa na drugačiji, originalan i kreativan način snime obradu čuvene numere u vidu audio ili video zapisa u trajanju do 2 minuta, u žanrovskom maniru po slobodnom izboru. Kompozicije mogu biti izvedene u jazz, pank, rock ‘n roll, folk ili bilo kom drugom žanru. Važno je naglasiti da snimak ne mora biti studijski, a obradu bi trebalo započeti dobro poznatim refrenom: „U kafani složna braća..“ Snimak je zajedno sa kratkom biografijom, potrebno poslati na e-mail ajpokidaj@gmail.com.

Scenario serije i ovoga puta potpisuje dr Nele Karajlić, uz Srđana Jankovića, dok je režija poverena Miloradu Milinkoviću. U seriji igra impozantna glumačka ekipa iz čitavog regiona, predvođena Natašom Ninković, Raletom Milenkovićem, Zoranom Cvijanovićem, Andrijom Kuzmanovićem, Nenadom Okanovićem, Nikolom Pejakovićem, Ljubišom Savanovićem, Markom Gverom, Mimom Karadžićem, dr Neletom Karajlićem i drugima. Za izvršnu produkciju ove komedije zadužena je ETM produkcija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *