Srbija info

Oko nas je Anđelka Životić, psiholog iz Beograda.Anđelka svoje mesto na Nigdinama gradi zanimljivim hobijem. Naime, budući velikom ljubiteljkom putovanja, obišla je mnoga mesta u svetu, i tek kada su se granice zatvorile zbog pandemije korona virusa, Anđelka shvata da je najmanje putovala po Srbiji.

Shvativši da nije obišla Srbiju i da postoje mnoga divna mesta u našoj zemlji koja zavređuju pažnju, odlučuje da napravi Fejsbuk grupu i stranicu na Fejsbuku pod nazivom Srbija info.

Srbija info će, uskoro imati i web portal koji će objedinjavati sadržaje sa Fejsbuka, uz određene dodatke koji će ljudima olakšati posetu mestima koja ih zanimaju.

Srbija info ima za cilj da predstavi sve ono što je lepo u Srbiji, od prirodnih lepota do istorijskih spomenika i zavičaja znamenitih ličnosti.

Anđelka Životić

Cilj je da se sve na šta možemo da budemo ponosni kao stanovnici države Srbije objedini na jednom mestu. Mesta koja su ,,zaboravljena‘‘ ili na koja ne obraćamo pažnju su zapravo jako lepa i interesantna. Misija je da se prave vrednosti promovišu i prikažu na način koji se očekuje od Austrije, Nemačke, Mađarske, dakle, prepunu prirodnih lepota i kulture, jer se čini da često zamenarimo činjenicu sa koliko lepote smo okruženi. – kaže Anđelka.

 

Svi članovi grupe Srbija info su dobrodošli da podele utiske, fotografije, video zapise svih onih mesta (i gradova i sela) koja su obišli (ili u kojima žive) u našoj zemlji. Članovi zajedno razmenjuju informacije, savete i zajedno uče o našoj divnoj zemlji.

Srdačno pozivamo entuzijaste i zaljubljenike u putovanja, kao i ljubitelje srpskih sela, gradova, planina, jezera i reka da posete grupu Srbija Info gde mogu razmeniti informacije, podeliti fotografije i naučiti nešto novo.

Anđelka je za Nigdine odabrala nekoliko fotografija koje su zadobile najveću pažnju publike u grupi. Pogledajte galeriju:

 

Jedan komentar na “Srbija info”

  1. Ovo je zbilja neverovatno…Meni je zaista strašno žao što nema dovoljno entuzijasta i mog kraja a ja bih verujre krenula kolima,o svom trošku,samo da odem da vidim i uzivam u ovim čarima….

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *