Uslovi korišćenja

 

Uslovi korišćenja

Ovaj dokument se odnosi na opšte uslove korišćenja ovog sajta i usluga na sajtu. Pristupom i korišćenjem ovog sajta, newlsetter ili bilo koju drugu uslugu, podrazumeva se pristanak na uslove korišćenja definisane ovim dokumentom.

Uvod

Veb-sajt www.nigdine.com, kao i inofrmacije, sadržaj, proizvodi i usluge koje su na njemu dostupne (u daljem tekstu pod zajedničkim nazivom „Veb-sajt. Uslovi korišćenja (u daljem tekstu: „Uslovi“) podrazumevaju uslove koji se odnose na korišćenje ovog Veb-sajta.

Izmene uslova

www.nigdine.com povremeno pravi izmene Uslova po sopstvenom odlučivanju, kroz ažuriranje teksta ovog dokumenta, i definisanjem datuma važenja nove verzije Uslova. Kontinuriano korišćenje Veb-sajta, koje se nastavlja i nakon izmena u Uslovima, podrazumeva saglasnost korisnika sa novom verzijom Uslova. Zbog ovoga savetujemo da uvek kada posećujete Veb-sajt proverite da li je istaknuta nova verzija Uslova.

Korišćenje informacija i sadržaja na veb sajtu

Pod sadržajem se podrazumevaju informacije, saveti, preporuke, postovi, tekstovi, fotografije, video sadržaji, podaci i ostali materijali (u daljem tekstu: „Sadržaj“). Deo Sadržaja je kreiran od strane www.nigdine.com i njenih saradnika. Iako se www.nigdine.com trudi da obezbedi da Sadržaj na Veb-sajtu bude tačan, ažuriran, precizan, kompletan, www.nigdine.com ipak ne može garantovati i nije odgovoran za tačnost, kompletnost i ažuriranost bilo kog dela Sadržaja, bilo da je Sadržaj postavljen od strane www.nigdine.com, bilo od njenih saradnika. Sva mišljenja, saveti, izjave ili druge informacije na Veb-sajtu koja su data od strane Trećih lica, jesu isključivo odgovornost Trećih lica, a ne vlasnika sajta. www.nigdine.com ne garantuje i nije odgovoran za tačnost i sigurnost bilo kakvog mišljenja, saveta ili izjave koji se nalaze na ovom Sajtu. Vlasnici sajta se odriču odgovornosti u slučaju bilo kakve štete nanete korišćenjem informacija sa sajta kao i korišćenjm samog sajta.

Kontakt podaci

Ukoliko imate bilo kakva pitanja u vezi sa ovim Uslovima ili sa Veb-sajtom, možete nas kontaktirati putem e-maila redakcija@nigdine.com.

Privatnost

Informacije o čuvanju ličnih podataka korisnika, prikupljenih na Veb-sajtu, detaljno su opisane u Politici privatnosti. www.nigdine.com može povremeno vršiti izmene ove politike, po sopstvenom odlučivanju.

Modifikacija ili suspenzija sajta

www.nigdine.com može u bilo kom momentu izmeniti, prekinuti ili suspendovati Veb-sajt, ili bilo koji njegov deo, privremeno ili stalno, bez prethosnog obaveštavanja Korisnika.

Poslednja promena 8.11.2020