Vikendi uz predstave Zvezdara teatra – februar 2021

Predstave Zvezdara teatra biće ponovo izvođene vikendom (petak, subota, nedelja) u večernjim terminima od 18:30h tokom februara 2021. godine.

Očekuju nas predstave Hipnoza jedne ljubavi, Osama-Kasaba u Njujorku i Tre sorele , koje će imati čak dva izvođenja ovog meseca. Predstave Voz Komarka Makartija, Bajka o pozorištu Vladimira Đurđevića, Ljubav u Savamali Ivana Lalića, Večera budala Frensisa Vebera i Generalna proba samoubistva Dušana Kovačevića takođe su na repertoaru u februaru.

U petak i subotu (5. i 6. februar) biće odigrana predstava Osama-Kasaba u Njujorku Vladimira Kecmanovića, sedmice posle toga (12. i 13. februar) Tre sorele Stevana Koprivice, a predstava Hipnoza jedne ljubavi Dušana Kovačevića biće odigrana u subotu i nedelju (27. i 28. februara).

Onlajn kupovina karata pokazala se kao najjednostavnija i najbrža opcija za nabavljanje ulaznica, a koja je u ovoj epidemiološkoj situaciji u potpunosti smanjila čekanje u redovima ispred blagajne pozorišta. Ukoliko dođe do otkazivanja predstave novac se automatski refundira na račun kupca, ukoliko je karta kupljena onlajn, dok je za ulaznice kupljene na blagajni refundaciju potrebno izvršiti na istoj.

Radno vreme blagajne kao i dodatne informacije o predstavama možete pogledati na sajtu Zvezdara teatra https://zvezdarateatar.rs

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *